Flinke tippel
24 juni 2024 - Maspalomas, Spanje
Vanochtend heerlijk uitgeslapen tot 9.00 uur, maar ja we gingen natuurlijk ook best laat naar bed. 😇
Na het ontbijt per benenwagen naar Meloneras. Best redelijk te doen met af en toe even stoppen onderweg. Maar als we van te voren wisten dat het bijna 5km lopen was weet ik niet of we het gedaan hadden.
Onderweg (eindelijk) hagedissen tegen gekomen en nog een soort van natuurreservaat waar allerlei vogels zaten bij een meertje. Dat maakte de wandeling weer helemaal goed.
Wat rondgelopen en nog 2 shirtjes gekocht. Had nog niet genoeg kleding bij me 🙈 Daarna lekker zitten lunchen en voor het eerst een tonijnburger gegeten. Das best lekker!
Robin vond het niet verstandig dat we in de hitte weer terug zouden lopen omdat we toch wat moe waren, dus hebben we het avontuur opgezocht en een bus genomen. Het was even wat chaotisch op het busstation, maar uiteindelijk wel in de bus richting Playa Del Inglés gestapt. Helaas 1 halte te ver uitgestapt, maar hé die paar meter maakte nu niet zo uit, we hadden weer wat uitgerust.
Bij de bar op het complex een lekkere koude cola en een cocktail pina colada genuttigd. Heerlijk!!! En die hadden we verdiend! En onze voeten vonden het ook lekker om niet meer te hoeven bewegen 😊
De rest van de avond lekker rustig aan gedaan.
Je vader:25 juni 2024Heel verstandig daar is het ov voor
Nicole:25 juni 2024😂 nou idd. En het kost ook niet veel. En ... je kan gewoon nog bij de chauffeur betalen. 👍
Marjolein:26 juni 2024Pina colada!!!! Yammie
Nicole:27 juni 2024Oh ze zijn zooooo lekker joh!