Weer aan de wandel
30 juni 2024 - Maspalomas, Spanje
Vanochtend na het ontbijt wilde Robin toch weer een stukje gaan lopen. Het ging wat beter met zijn voet. Wel een pijnstiller genomen voor de zekerheid.
We zijn eens de andere kant van de straat opgelopen en kwamen daar ook een winkelcentrum tegen. Een van de vele. Nou zijn het niet de winkelcentra zoals we dat in Nederland kennen. Hier zijn het vooral restaurants, kroegen en uitgaansgelegenheden met af en toe een winkel er tussen. En eigenlijk zijn het allemaal dezelfde soort winkels. Maar prima om er even doorheen te struinen.
Daarna richting het strand gelopen waar een enorme wind stond en we zelfs op de boulevard gezandstraald werden. Beneden op de boulevard lekker wat gedronken en gegeten. En vooral mensen kijken die voorbij komen, heerlijk!!! En er lopen wat figuren rond. Dus ons prima vermaakt.
Op ons gemakkie weer terug naar het appartement gelopen. Daar even relaxen en later op de avond weer richting het strand om een ijsje te eten.
Nu lekker slapen en morgen nog een mooie dag er van maken.
Je vader:1 juli 2024Goed om te horen dat het al wat beter gaat. Doe nog maar lekker genieten want het is zo voorbij groetjes
Nicole:1 juli 2024Gaan we zekers doen 💕💋