Op zoek
20 juni 2024 - Maspalomas, Spanje
Na een ontbijtje op ons terras lekker bij het zwembad gelegen. Heerlijk om even niets te moeten en te relaxen.
De temperatuur liep al flink op en de zon brande op onze huid. Om niet gelijk al aan het begin van de vakantie te verbranden zijn we toch maar even uit de zon gegaan.
Gisteren hadden we gezien dat er een Nederlandse kroeg is. Normaal zouden we die vermijden maar nu lijkt het ons wel leuk om het Nederlands elftal daar te gaan kijken. Dus maar op zoek naar de locatie.
Was een flinke wandeling, zeker omdat we wat waren omgelopen bleek later. De kroeg zelf was nu dicht, maar vrijdag zenden ze de wedstrijd uit.
Bij een ander café even wat gedronken en via de boulevard weer richting ons appartement. Onderweg bij een Engelse zaak wat gedronken en gegeten en de 1e helft van Denemarken-Engeland gekeken.
Terug in het appartement heeft Robin de 2e helft gekeken en ik heb even geslapen. Her lijkt wel of de vermoeidheid er nu helemaal uit komt. Maar hé, het is vakantie dus alles kan en mag.
Saampjes op ons terras gegeten en naar de wedstrijd Spanje-Italië gekeken. Heerlijk relaxen!
Je vader:21 juni 2024Leuk dat je vanavond wel de wetstrijd kan zien ,en door al dat lopen wordt je ook moe ( dat ben je niet gewend ) veel plezier
Nicole:21 juni 2024Dat is ook weer waar. Hopelijk bouw ik er wel weer conditie mee op 🥰