Hieperderpiep hoera
26 september 2025 - Hoenderloo, Nederland
Na de vele lieve berichtjes en telefoontjes voor mijn verjaardag zijn we naar het Openluchtmuseum in Arnhem gereden.
Eerst even een rondje met de tram gemaakt. Maakt je toch wel trots als je in een oude Rotterdamse tram stapt met bestemming Feyenoord Stadion 🥰
Het was echt een fantastische dag vol indrukken. Als je ziet hoe mensen vroeger leefden zijn wij toch maar een stel verwende nesten. Het enige wat jammer was, was dat er geen actieve ambachten waren. Maar misschien komt dat door het naseizoen of dat er niet genoeg vrijwilligers zijn. Dus helaas geen rieten mandje kunnen vlechten of papier kunnen maken. Maar voor de rest was het echt een heerlijke en gezellige dag.
Dit is de plattegrond van het park, en aangezien we dit allemaal gelopen hebben op zandpaden en keienkopjes is het best begrijpelijk dat we flink pijn in onze voeten hadden. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Bij aankomst bij het huisje stond er een cadeautje van Landal voor de deur. Hoe lief!
En als afsluiting van deze heerlijke dag hebben we lekker gegeten in het park restaurant. Goed eren en leuk en gezellig personeel. Dat gaan we vast nog een keertje doen